Aïllament interior Gas coberts de metall Switchgear XGNS2-40.5

Aïllament interior Gas coberts de metall Switchgear XGNS2-40.5

1. switchgear XGNS2-40.5 inclou una sèrie de expansible SF6-aïllat metall-Agrij switchgear a la tensió nominal de 40.5kV. 2. totes les parts en directe del circuit d'alta tensió primària són totalment tancat en un gabinet soldada de fulles d'acer inoxidable de 3mm-gruix, que dóna un volum petit. 3. el switchgear no està sotmès a la influència d'envoltar les condicions per tal que garanteix el funcionament segur i fiable i manteniment zero. 4.-es poden integrar com a mòdul utilitzant plug-in d'expansió l'acte. Satisfer les necessitats dels usuaris finals o nodes de la xarxa i satisfer diferents exigències.

Product Details

1. general introducció

Switchgear XGNS2-40.5 inclou una sèrie d'ampliable SF6-aïllat metall-Agrij switchgear a la tensió nominal de 40.5kV. Totes les parts en directe del circuit d'alta tensió primària són totalment tancat en un gabinet soldada de fulles d'acer inoxidable de 3mm-gruix, que dóna un volum petit. El switchgear no està sotmès a la influència d'envoltar les condicions per tal que garanteix el funcionament segur i fiable i manteniment zero. Pot ser integrat com mòdul utilitzant plug-in d'expansió l'acte. Satisfer les necessitats dels usuaris finals o nodes de la xarxa i satisfer diferents exigències.


2.-objecte

Aquest producte està indicada en planta d'energia, subestació i caixa tipus poder estació transformadora, etc.

Es considera com a controls, acceptar i distribució d'energia elèctrica que el sistema de poder de trifàsic AC coberta autobús individual o doble amb autobús amb freqüència 50/60Hz Valorat amb 40.5kV Valorat amb tensió.


3. requisits tècnics de

2.jpg

3.jpg


4. característiques estructura

C-GIS conjunt és d'estructura de tipus modular d'Assemblea, màquina integrat d'esquema típic es compon per sis habitacions independents separades, és a dir, l'acte i el compartiment de desconnectadors tres posicions, sala magnetotèrmic, cable habitació, sala de mecanisme, l'amunt i avall instrument de sala, que són fàcils de muntar. La tensió alta caixa gas parcial utilitza les mans mecànics soldadura automàtica per la placa d'acer inoxidable gruix 3mm després de l'eina de màquina de control numèric tractament, amb la deformació de la petita soldadura i bona estanquitat. El compartiment de baixa tensió es realitza mitjançant la qualitat fred acer rodant que és corbat per l'eina de màquina de control numèric, soldar, també ús placa d'acer zincat recobert amb alumini que es mecanitza mitjançant l'eina de màquina de control numèric, llavors connectats per alta sostenidor força. Cada caixa gas té equips de fuites de gas independents per garantir la protecció de seguretat personal i equipament moviment.

4.jpg

Gràcies pel seu interès als nostres productes.

Per a més informació si us plau escriviu-nos aMarket@joyelectric-China.com.


Joyelectric International és un professional Xina interior Gas aïllament metall vestits Switchgear XGNS2-40.5 distribuïdor i un agent entre els coneguts aquests fabricants i proveïdors, Benvinguts a l'ordre interior Gas aïllament metall vestits Switchgear XGNS2-40.5 productes de la fàbrica i l'empresa.
Hot Tags: Coberta Gas aïllament metall vestits Switchgear XGNS2-40.5, Xina, proveïdors, fabricants, fàbrica, empresa, l'agent, distribuïdor, productes
Productes relacionats
Feedback
Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Xina 721.000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106