VCB plafons tenen llarga durada de vida mecànica i elèctrica

Source:

Ús del quadre VCB té les següents avantatges:

Cada comprovació visual de l'erosió contacte

Baix manteniment

Fàcil d'usar

Disminueix el temps d'inactivitat, així com per tant pèrdua de minuts al client

Principals característiques

Tots els components són separats a través de l'altre per tenint full metal. Aplicacions el grau de protecció IP4X per l'aplicació coberta i IP54/55 per a l'exterior, protecció i mesurament amb la numèrics o estàtiques o electromagnètics metres i relés segons del client requisit, prestatgeries en o fora de l'interruptor de la prova per a la posició de servei i viceversa tenint rehabilitats porta bloquejat, mecànica m / l de prevenció prestatgeries o per separador mentre en la condició , dibuix de tipus PT haver fusibles i compartiments de l'acte àmplia capaços d'alçada pel compartiment de cable.

Característiques del producte

Tota la sèrie de productes de plafó VCB és acceptat per les característiques com ara:

Millor flexibilitat

Disseny compacte

Comissió fàcilment i d'erecció

Major tracció

Manteniment mínim

Control de qualitat

Conductivitat superior

Alguns dels paràmetres de la realització de proves de qualitat per panell VCB inclouen:

Prova de tensió

Prova d'augment de temperatura

Sense pèrdues de càrrega

Rendiment

Totes aquestes comprovacions de qualitat VCB pot organitzar mitjançant l'aplicació d'instruments de proves intel·ligent instal·lada en el Laboratori d'examen de producte.

VCB (Buit magnetotèrmic) gamma

Hi ha molts tipus de panells VCB disponibles que reparteix actuació superior. Per a la prevenció d'incendis així com sobrecarregues d'energia, VCB són utilitzats en les zones on es pot produir la crisi elèctric. Aquests VCB tenir aplicació en el sistema de mitja tensió. Diferents tipus de VCB es donen aquí:

Panells exteriors

Els panells exteriors disposen la TVM VCB adequada per a les instal·lacions de l'aire lliure. Qualsevol situació perillosa que resultin per exigència elèctric pot prevenir-se a través d'aquests panells. Aquesta gamma de circuit és apropiat per la mitjana distància corrent elèctric. Aquests panells són duradores, robustes , i ofereix consistència rendiment. A més, aquests circuits són molt rendibles.

Porcellana revestit VCB

Porcellana cnoi VCB pot ser posat en la base amb la zona contigua una factoria. Poder és subministrat a través de les caixes de cable o el sostre passants o la combinació de cable i boixa de sostre. Terra: totes les CGP es pot realitzar a través de la integral a terra: interruptors, esal tipus de prop o a través de la capacitat de fer o mitjançant sorteig de terra: el camió amb els enllaços sòlids per autobús alimentador o al bar de costat. Aquestes CGP són molt rendibles com proporciona prestacions de coherència.

VCB carro

VCB carretó és molt fàcil en instal·lacions i també molt durador. Els carretons són principalment utilitzat en la indústria de subministrament elèctric, així com poder.

Un parell de: Comparació entre buit i SF6 magnetotèrmic

Següent: No

Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Xina 721.000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106